Det svenske forbundet: - No hard feelings

TOK SVENSKENE: Johannes Thingnes Bø, Emil Hegle Svendsen, Tarjei Bø skal ha tappet luft ut av bildekkene til det svenske landslaget under verdenscuphelgen i Pokljuka i mars.

TOK SVENSKENE: Johannes Thingnes Bø, Emil Hegle Svendsen, Tarjei Bø skal ha tappet luft ut av bildekkene til det svenske landslaget under verdenscuphelgen i Pokljuka i mars. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Skiskyttertrioen skal ha tappet luft ut av dekkene til det svenske landslaget.

10.04.14 11:19

Som Nettavisen skriver torsdag, er de norske skiskytterprofilene Emil Hegle Svendsen, Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø straffet for sin oppførsel under verdenscuphelgen i Pokljuka i mars.

LES SAKEN: «Drakk alkohol, badet i sjøen og begikk hærverk»

I en mail Nettavisen har fått tilgang til, begrunner skiskytternes idrettssjef Per Arne Botnan dette med at trioen «begikk hærverk ved å tappe luften ut av dekkene til ulike nasjoner og serviceteam utenfor hotellet.»

Etter det Nettavisen erfarer, skal det svenske landslaget være blant dem som fikk tappet luft ut av bildekkene.

Presseansvarlig i det svenske skiskytterforbundet Patrik Jemteborn sier følgende om saken når Nettavisen kontakter ham torsdag formiddag:

- Vi har ingen kommentar, egentlig. Jeg har forhørt meg med landslagssjef Johan Hagström, og han har selvsagt pratet med den norske ledelsen om dette. De har ordnet opp, og det finnes absolutt ingen «hard feelings», sier han til Nettavisen.

- Medførte hærverket noen kostnader for dere?

- Dette medførte ingen merkostnader for det svenske laget. Det ble heller ingen forsinkelser som følge av dette, sier Jemteborn.

P.S: Nettavisen har torsdag forsøkt å komme i kontakt med de tre utøverne, men ingen av dem har besvart våre henvendelser.

LES OGSÅ: Gunnar Stavrum: - Dagen derpå for skiskytterne

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag