RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Domratsjeva fikk Holmenkollmedaljen

FIKK HOLMENKOLLMEDALJEN: Skiskytteren Darja Domratsjeva fra Hviterussland er tildelt Holmenkollmedaljen.
FIKK HOLMENKOLLMEDALJEN: Skiskytteren Darja Domratsjeva fra Hviterussland er tildelt Holmenkollmedaljen. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Hun en flott representant for sin idret.

Skiskytteren Darja Domratsjeva fra Hviterussland er tildelt Holmenkollmedaljen.

Det er Norges høyeste utmerkelse innen skiidrett. Medaljen er delt ut siden 1895, og siden 2011 har også skiskyttere kunnet få den. Det er Skiforeningen som deler ut prisen.

- Vi er stolte over å kunne tildele denne flotte utøveren Holmenkollmedaljen. I tillegg til å ha oppnådd imponerende idrettslige resultater er hun en flott representant for sin idrett, sier styreleder Knut Halvor Hansen i Skiforeningen.

Holmenkollmedaljen tildeles løpere som i flere år har oppnådd sterke resultater i en eller flere av skigrenene. I første rekke tas det hensyn til resultater i Holmenkollrennene, men det kreves også at løperen har oppnådd toppresultater internasjonalt i flere år.

Domratsjeva tok tre gull i Sotsji-OL. Hun har også to VM-gull. Torsdag vant hun verdenscupsprinten i Holmenkollen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere