*Nettavisen* Sport.

Dramatisk utforrenn: - I alle dager! Det er det villeste jeg har sett!

BALANSE: Italienske Christof Innerhofer imponerte alle da han fullførte utforrennet med portflagget hengende bak på ryggen, samt brillene halvveis tildekket foran ansiktet. Foto: Olivier Morin (Afp / NTB scanpix)

Adrien Theaux vant det brutale rennet, men Christof Innerhofer stjeler nok overskriftene etter konkurransen.

29.12.15 13:01

Det ble et dramatisk utforrenn i Santa Caterina, hvor Aleksander Kilde Aamodt var først ut, både fra start og til å kjøre ut i den svært humpete og isete løypa.

Ondrej Bank, på startnummeret etter Aamodt Kilde fulgte samme vei som nordmannen, før Christof Innerhofer som nummer tre kjørte rett i en port og tok med seg flagget og den ene portstangen nedover løypa, mens brille var halvveis av hjelmen.

- I alle dager! Det er det villeste jeg har sett, sa NRK-kommentator Andreas Toft etter at reprisen av hendelsen var vist.

Klikk på bildet for å forstørre.

BALANSE: Italienske Christof Innerhofer imponerte alle da han fullførte utforrennet med portflagget hengende bak på ryggen, samt brillene halvveis tildekket foran ansiktet. Foto: Alessandro Garofalo (Reuters / NTB scanpix)

– Se på han her i 150 kilometer i timen med brillene på snei og porten hengende og slengende etter, ropte Toft da han så reprisen.

Innerhofer ble, til tross for de noe spesielle utfordringene på vei nedover, nummer fire tirsdag, bak Adrien Theaux som vant, foran Hannes Reichelt og David Poisson.

Aksel Lund Svindal gjennomførte sin førte konkurranse i Santa Caterina, men han fikk det ikke til å stemme tirsdag, og for første gang denne sesongen klarte han ikke å vinne et utforrenn.

Nordmannen tapte tid nedover hele løypa, og var 1,61 i mål bak leder Adrien Theaux.

Kjetil Jansrud var også en av storfavorittene til å vinne tirsdag, men også han tapte tid nedover hele løypa.

Vinstra-gutten var langt bak Theaux, og var 2,87 sekund bak franskmannen i mål, og han avsluttet en svak dag i bakken for de norske utøverne.

Svindal ble beste norske på en 7. plass, mens Jansrud ligger helt nede på 21. plass.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.