RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elleve mål og derbydrama i New York

TØFFE TAK: Travis Hamonic og Mats Zuccarello Aasen i duell.
TØFFE TAK: Travis Hamonic og Mats Zuccarello Aasen i duell. Foto: Bruce Bennett (Afp)
Sist oppdatert:
New York-lagene vartet opp med stor underholdning.

NEW YORK ISLANDERS - NEW YORK RANGERS 5-6:

Et vanvittig fartsfylt og tett byderby mellom New York Islanders og New York Rangers endte med at Mats Zuccarello Aasen og co. stakk av med seieren 6-5 natt til tirsdag.

Nordmannen var ikke involvert i noen av Rangers seks scoringer, men fikk drøyt 18 minutter på isen i Nassau Coliseum.

Endelig, St. Louis!
Bortelagets Kevin Klein, som ble kåret til banens beste etter en scoring og en assist, mener Rangers ble bedre og bedre utover i kampen.

- Jeg synes det viser at vi tåler press. Den første perioden vår var ikke så bra. Jeg synes vi gjorde en god jobb med å komme i gang i den andre, og i tredje periode var det Ranger-hockey. Det var godt å se, sier Klein til NHL.com.

Gledelig for Rangers var det også at Martin St. Louis endte sin 15 kamper lange måltørke da han utlignet til 5-5 i tredje periode.

- Noen ganger når man ikke scorer, tenker man at man aldri kommer til å score igjen. Når man får ett, så kommer man i gang, sier St. Louis.

Reddet av Talbot
Et nøkkeløyeblikk i kampen var da Casey Cizikas kom alene med Rangers-keeper Cam Talbot på stillingen 2-0 til Islanders i andre periode. Talbot gikk seirende ut av den duellen og under et minutt senere reduserte Ryan McDonagh til 2-1 for Rangers.

- Casey kom alene gjennom og vi kunne vært foran med tre mål der, erkjenner Islanders-trener Jack Capuano.

Godt for Talbot, som åpnet kampen med å gi bort pucken til John Tavares, som kunne gi Islanders ledelsen 1-0 etter 18 sekunder.

Det så likevel lovende ut for Islanders da Ryan Strome satte inn 5-3 snaut fire minutter ut i tredje periode.

Derek Stepan, Martin St. Louis og Kevin Klein snudde imidlertid til 5-6 i et av de mest nervepirrende oppgjørende i NHL denne sesongen.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere