*Nettavisen* Sport.

Er det ikke slutt for legenden likevel?

I TENKEBOKSEN: En av Finlands aller beste ishockeyspillere gjennom tidende stenger ikke døren helt. Foto: Jeff Gross (Getty / Afp / NTB scanpix)

Man skal aldri si aldri med Teemu Selänne.

08.06.14 20:27

Det kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse på dem som kjenner ham best.

Men nå antyder Teemu Selänne at han fortsette karrieren enda et år.

Finske Jokerit debuterer nemlig i den russiskbaserte proffligaen KHL fra høsten. Selänne bekrefter overfor en av canadiske Sportsnets medarbeidere at han skal snakke med moderklubben om mulig spill der neste sesong.

Selänne legger dog til at han mest sannsynlig sier at nok er nok.

Den finske ishockeylegenden fyller 44 år om en snau måned, og la egentlig lokk på karrieren da Anaheim Ducks røk ut mot Stanley Cup-finalist Los Angeles Kings i NHL-sluttspillet.

På til sammen 1451 kamper i NHL sanket Selänne 1457 målpoeng. I OL-sammenheng har veteranen vært toneangivende for Finland og vært med på å sikre en sølv- og tre bronsemedaljer.

Senest i Sotsji denne vinteren ble han tidenes eldste medaljevinner i OL-ishockey. Han ble attpåtil kåret til den mest verdifulle spilleren i turneringen av medierepresentanter i den russiske OL-byen.

Da Selänne fikk spørsmål fra russiske journalister tidligere i år om det var aktuelt å fortsette i KHL, svarte han ifølge Expressen på følgende måte:

- I denne bransjen kan man aldri stenge døra helt. Det ville vært et stort eventyr.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.