RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fannemel kneskadet: - Tyder ikke på noe alvorlig

SKADET: Anders Fannemel skadet kneet i Lahti.
SKADET: Anders Fannemel skadet kneet i Lahti. Foto: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Hoppsjefen håper Anders Fannemel er raskt tilbake.

Anders Fannemel hoppet ned til tredjeplass i Lahti søndag. I landingen i den første omgangen landet han kjært, og skadet kneet. Dette gjorde det vanskelig å hoppe like godt i finaleomgangen. Etter hoppet i finaleomgangen hadde 23-åringen så vondt i kneet at han hadde problemer med å gå.

Ifølge hoppsjef Clas Brede Bråthen, skal det ikke være snakk om en alvorlig skade for Fannemel, men det er likevel usikkert om han hopper resten av sesongen.

- Jeg snakket nettopp med fysioen, og vi frykter ingen alvorlig kneskade for Anders. Vi vet likevel lite om hvordan det blir i nær framtid, for han har vondt i kneet, sier Bråthen til Nettavisen.

Selv om selve skaden ikke setter Fannemel ut for resten av sesongen, kommer rennene så tett nå, at Bråthen er usikker på hvor mye belastning det er lurt å gi det skadde kneet, uansett om hopperen selv føler seg klar.

- Som sagt, er det ingen ting som tyder på noe alvorlig, og jeg antar at han ikke er ute resten av sesongen. Det er likevel usikkert om det er lurt å utsette kneet for så mye mer belastning nå, og risikere noe, forteller hoppsjefen.

På spørsmål om når de vet noe mer om skaden, er han litt usikker, men mener svarene vil komme ganske raskt.

- Jeg vil tro vi vet mer innen et par dager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere