RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Anders Fannemel velger å hvile kneet og dropper hopprennet i finske Kuopio tirsdag kveld.
Anders Fannemel velger å hvile kneet og dropper hopprennet i finske Kuopio tirsdag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Fannemel står over Kuopio-rennet

Anders Fannemel velger å hvile kneet og dropper hopprennet i finske Kuopio tirsdag kveld.

Det bekrefter sportssjef Clas Brede Bråthen i en SMS til NTB.

– Anders Fannemel står over dagens renn i Kuopio på grunn av at han ikke ønsker å stresse kneet unødvendig før viktige renn i Trondheim, Kollen og Planica. Ingen dramatikk knyttet til dette, kun et ønske om å være 100 prosent i de siste rennene, skriver Bråthen.

Fannemel slo kneet i første omgang under søndagens verdenscuprenn i Lahti. Han slet med å gå, men klarte likevel å styre inn til tredjeplass.

Sterk vind har ført til at tirsdagens renn er flyttet til normalbakken. Både treningsomgangen og kvalifiseringen er blitt avlyst. Dermed stiller 64 hoppere til start i første omgang klokken 17.30 norsk tid.

Uten Fannemel har Norge fem utøvere på startlisten: Rune Velta, Anders Jacobsen, Anders Bardal, Johann Forfang og Phillip Sjøen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere