RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ferdig i Lørenskog

FERDIG: Flere medier hevder at David Livingstone er ferdig som hovedtrener i Lørenskog.
FERDIG: Flere medier hevder at David Livingstone er ferdig som hovedtrener i Lørenskog. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
- Våre veier skilles, sier David Livingston.

Både Aftenposten og TV 2 melder tirsdag at David Livingston er ferdig som hovedtrener i Lørenskog. Treneren skal ha fått beskjeden i forrige uke.

Livingstone bekrefter dette overfor lokalavisen Romerikes Blad.

- Etter en del møter med styret har vi blitt enige om at våre veier skilles. Selv om jeg hadde ett år igjen av min kontrakt, har vi kommet til enighet om å avslutte samarbeidet umiddelbart, sier David Livingston til rb.no.

Treneren, som kom inn i 2011, hadde i utgangspunktet ett år igjen av kontrakten og vil få økonomisk kompensasjon for at han nå tvinges ut.

Han overtok jobben etter Knut Jørgen Stubdal.

Lørenskog har satset hardt og hentet inn mange spillere de siste sesongene, men har fortsatt til gode å vinne det gjeve sluttspillet. Denne sesongen ble det stopp i kvartfinalen. Klubben startet også med 20 minuspoeng i ligaen og hadde slik sett aldri noen reel mulighet til å stikke av med gullet der.

Til TV 2 sier ekspert Bjørn Erevik at dette ikke er noen overraskelse.

- Jeg er ikke så veldig overrasket. Når hardtsatsende Lørenskog ikke kom seg videre fra kvartfinalen i sluttspillet, så er det ikke rart at de er misfornøyd.

Aftenposten skriver at det skal bli en storrengjøring i Lørenskog Ishockey og at klubben skal forsøke å bygge opp noe helt nytt, med en ny trener.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere