*Nettavisen* Sport.

Forsov seg til NHL-trening - sendt rett tilbake til juniorligaen

DÅRLIG INNTRYKK: Unggutten Josh Ho-Sang ble sendt tilbake til Ontario Hockey League omtrent før den siste sesonoppkjøringen i New York Islanders startet.

DÅRLIG INNTRYKK: Unggutten Josh Ho-Sang ble sendt tilbake til Ontario Hockey League omtrent før den siste sesonoppkjøringen i New York Islanders startet. Foto: Bruce Bennett (Getty Images)

- Det er på tide å vokse opp.

27.09.15 12:32

Josh Ho-Sang (19) klarte ikke å stå opp i tide til første trening da NHL-laget New York Islanders satte i gang sesongoppkjørina.

Straffen ble tre timer med løping i trapper og degradering.

Det er ikke alltid talent er nok for å få innpass i verdens største hockeyliga.

Det fikk 19 år gamle Josh Ho-Sang smertelig erfare nylig. I New York Islanders tar de nemlig ikke lett på dårlig disiplin.

Derfor ble unggutten, som forsov seg til trening, sendt tilbake til Niagara IceDogs og juniorligaen OHL etter tre timer med trappeløping.

- Det er på tide å vokse opp. Han er veldig talentfull, men det handler ikke bare om talent. Det handler om å bli og oppføre seg som en proff, sier klubbens sportsdirektør Garth Snow til newsday.com.

Islanders plukket ut Ho-Sang i første runde av NHL-draften i fjor. Den offensivt begavede løperen har stått for 210 målpoeng på tre sesonger i OHL.(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.