Gjør helomvending med TV-kamp

TV-SENDT: Norges VM-kamp mot Slovenia blir likevel sendt på TV.

TV-SENDT: Norges VM-kamp mot Slovenia blir likevel sendt på TV. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Fredagens VM-kamp likevel blir tilgjengelig for alle.

Norges kamp i ishockey-VM mot Slovenia skulle i utgangspunktet kun vises på betalingstjenesten Dplay. Nå har imidlertid SBS Discovery ombestemt seg.

Det bekrefter sportssjef i Max, Jan-Erik Aalbu, overfor sporten.com.

– Det var hele tiden meningen å ha kampen på Dplay, og det var et redaksjonelt valg forankret hos forbundet og det ble kommunisert i en pressemelding 1. april. Vi hadde ønsket å teste vår tjeneste som en del andre aktører gjør, fordi det er dyrt å kjøpe internasjonale, store rettigheter. Men så har det gått ut litt misvisende informasjon, og noen har lest et sted at alle Norges kamper går på Max. Derfor har vi bestemt oss for å ta konsekvensen av det og sender kampen på Max, forklarer han.

Aalbu avviser at det var reaksjoner fra seerne som sørget for helomvendingen.

– Nei, vi må tåle å stå i røyken, og publikum kan reagere på den måten de ønsker. Det er ikke derfor vi gjør det. Det har gått ut en melding fra oss som har vært misvisende, og det er årsaken, fastslår Aalbu.

Etter seieren mot Slovakia onsdag, har Norge fremdeles muligheten til å nå kvartfinalen. Men da må det etter alt å dømme bli seirer i de tre resterende kampene og først mot Slovenia fredag. Kampen starter 16.15.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag