RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TV-SENDT: Norges VM-kamp mot Slovenia blir likevel sendt på TV.
TV-SENDT: Norges VM-kamp mot Slovenia blir likevel sendt på TV. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Gjør helomvending med TV-kamp

Fredagens VM-kamp likevel blir tilgjengelig for alle.

Norges kamp i ishockey-VM mot Slovenia skulle i utgangspunktet kun vises på betalingstjenesten Dplay. Nå har imidlertid SBS Discovery ombestemt seg.

Det bekrefter sportssjef i Max, Jan-Erik Aalbu, overfor sporten.com.

– Det var hele tiden meningen å ha kampen på Dplay, og det var et redaksjonelt valg forankret hos forbundet og det ble kommunisert i en pressemelding 1. april. Vi hadde ønsket å teste vår tjeneste som en del andre aktører gjør, fordi det er dyrt å kjøpe internasjonale, store rettigheter. Men så har det gått ut litt misvisende informasjon, og noen har lest et sted at alle Norges kamper går på Max. Derfor har vi bestemt oss for å ta konsekvensen av det og sender kampen på Max, forklarer han.

Aalbu avviser at det var reaksjoner fra seerne som sørget for helomvendingen.

– Nei, vi må tåle å stå i røyken, og publikum kan reagere på den måten de ønsker. Det er ikke derfor vi gjør det. Det har gått ut en melding fra oss som har vært misvisende, og det er årsaken, fastslår Aalbu.

Etter seieren mot Slovakia onsdag, har Norge fremdeles muligheten til å nå kvartfinalen. Men da må det etter alt å dømme bli seirer i de tre resterende kampene og først mot Slovenia fredag. Kampen starter 16.15.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere