RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gladmelding for Skofterud

BLIR SENDT HJEM ONSDAG: Vibeke Skofterud vil, ifølge Team Centric-manager Nils Marius Otterstad, bli skrevet ut av Drammens sykehus onsdag.
BLIR SENDT HJEM ONSDAG: Vibeke Skofterud vil, ifølge Team Centric-manager Nils Marius Otterstad, bli skrevet ut av Drammens sykehus onsdag. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Vibeke Skofterud kan reise hjem fra sykehuset onsdag, sier Team Centric-manageren.

Langrennsløper Vibeke Skofterud meldte tirsdag på sin egen blogg at hun har blitt lagt inn på intensivavdelingen på Drammen sykehus etter at armene hennes hovnet opp til «lårstørrelse».

Årsaken skal være at hun presset seg for hardt på trening.

- POSITIVT: Nils Marius Otterstad, manager i Team Centric, er glad for å kunne fortelle at Vibeke Skofterud er på bedringens vei.

- Blir sendt hjem

Nå forteller imidlertid Nils Marius Otterstad, manager i Team Centric, at Skofterud vil bli sendt hjem fra sykehuset onsdag.

- De sa i går at de ville holde henne der et døgn til for å få bekreftet at utviklingen gikk i riktig retning. Hun ligger fortsatt til observasjon, men alle data og tester som har blitt gjort viser at det går i riktig retning, det er positivt, sier Otterstad til Nettavisen.

- Hun vil bli sendt hjem i dag, og skal melde meg når hun kommer hjem, forteller Otterstad.

Endrer ikke treningsplanene
Til tross for sykehusoppholdet, vil det ikke skje noen endringer i Skofteruds treningsplaner fremover.

- Hun har holdt på med et restitusjonsopplegg på grunn av beina hennes. Hun vil nok følge det programmet videre med rulleski, sykkel og styrke. Vi følger egentlig planen som vi har hatt fra begynnelsen, forklarer Otterstad.

Og allerede i juni venter et nytt hardkjør med fellessamling for Skofterud.

- I juni blir det nytt hardkjør, så da får vi se hvordan det går. Vibeke får være med på å sette grensene, sier Team Centric-manageren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere