RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gullet innenfor Norges rekkevidde

GULLKANDIDAT: Norge stiller med Jørgen Graabak (bildet), Magnus Moan, Magnus Krog og Håvard Klemetsen.
GULLKANDIDAT: Norge stiller med Jørgen Graabak (bildet), Magnus Moan, Magnus Krog og Håvard Klemetsen. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Norge er 25 sekunder bak Tyskland i lagkonkurransen i kombinert etter hopprennet.

Magnus Moan, Magnus Krog, Jørgen Graabak og Håvard Klemetsen går for Norge. Gullet i lagkonkurransen har lenge vært et stort mål for de norske kombinertgutta.

Tyskland med Fabian Riessle, Björn Kircheisen, Johannes Rydzek og Eric Frenzel var best i bakken og går ut sju sekunder foran Østerrike.

De norske utøverne virket litt krampaktige i sin hopping med unntak av Håvard Klemetsen, men går ut som nummer tre i langrennet.

- Jeg er nok preget av stundens alvor. Det var mye nerver fordi vi har lyst på dette gullet. Jeg fikk ikke frigjort meg slik jeg gjorde i de to individuelle konkurransene og da ble det fire-fem meter for kort, sa Moan til NTB etter hoppet på 125,5 meter.

Magnus Krog hoppet 124,5 meter, mens gullvinner Jørgen Graabak hadde 123 meter.

- Et greit hopp, bedre enn i den individuelle konkurransen. Vi har en tendens til å overprestere i disse lagkonkurransene, men i dag var det helt ok, sa Krog.

- Dette er mulig. Vi har visst hele tiden at Tyskland er best i hoppingen. Vi er et godt lag og skal være med å kjempe, sa Krog.

- Jeg tror det mulig. Det er bare å gi gass, sa veteranen Håvard Klemetsen som hadde konkurransens klart beste hopp med sine 137,5 meter.

Øvelsen avsluttes med 4 x 5 km langrenn senere torsdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere