RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

HÅPER PÅ EN LØSNING: Svenske Calle Halfvarsson håper Petter Northug får til en ny avtale med landslaget.
HÅPER PÅ EN LØSNING: Svenske Calle Halfvarsson håper Petter Northug får til en ny avtale med landslaget. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Halfvarsson: - Leit for Norge å utestenge Northug

Petter Northugs svenske rival, Calle Halfvarsson, synes det er synd om nordmannen ikke blir å se i verdenscupen kommende sesong.

Reaksjonene fra langrennsfamilien har ikke latt vente på seg etter at nyheten om at Northug ikke får gå verdenscup i vinter sprakk.

Halfvarsson, som har utkjempet mange dueller med VM-kongen fra Falun, håper Northug stiller på start i verdenscupen i vinter.

– Det er leit når det forsvinner store profiler. Skisporten kommer til å gå videre, men man vil jo at de beste skal være med. Petter drar mye publikum, så jeg synes det ville vært trist, sa svensken til Aftonbladet.

26-åringen er ikke overbevist om at siste ord i saken er sagt.

– Ja, altså nå tror jeg ikke at blir sånn. Det skal mye til. Men om det så blir slik, ville det være veldig leit for Norge. Han viser fortsatt høy klasse, sa Halfvarsson. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere