RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
HAR TRENT I SKJUL: Morten Djupvik og Petter Northug.
HAR TRENT I SKJUL: Morten Djupvik og Petter Northug. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Har trent Northug i skjul - nå er det slutt

Jeg har vurdert dette fram og tilbake og gått mange runder med meg selv.

Den tidligere landslagstreneren Morten Aa Djupvik har samarbeidet med Petter Northug i det skjulte siden påske, men nå stopper samarbeidet.

I et intervju med NRK forteller Djupvik at han har vært Northugs treningsrådgiver siden påske, altså før langrennsstjernen promillekjørte og krasjet på Byåsen i Trondheim i mai.

- Petter og jeg har hatt en veldig god dialog, fra påsketider og utover. Vi har diskutert mye trening, vi har laget planer og vi har sett på hva som er blitt gjort tidligere. Jeg føler meg trygg på at Petter er på riktig vei, forteller Djupvik til statskanalen.

Den tidligere landslagstreneren velger nå å avslutte det til nå hemmelige samarbeidet med Northug. Det gjør han blant annet på grunn av uenigheter rundt prioriteringer for den kommende sesongen.

- Jeg har brukt lang tid på å bestemme meg. Jeg har vurdert dette fram og tilbake og gått mange runder med meg selv. Jeg følte ikke at partene var nok enige om veivalg og prioriteringer i den kommende skisesongen, sier Djupvik.

- Men det handler ikke om mine personlige betingelser, legger han til.

Djupvik var trener for langrennsherrene fram til VM på hjemmebane i 2011. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere