RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henrik Kristoffersen åpner slalåmsesongen

STARTER FØRST: Henrik Kristoffersen stiller med startnummer én i verdenscupåpningen i slalåm i Levi søndag.
STARTER FØRST: Henrik Kristoffersen stiller med startnummer én i verdenscupåpningen i slalåm i Levi søndag. Foto: Joe Klamar (Afp)
Nordmannen har som mål å kjøre seg inn på pallen.

Henrik Kristoffersen stiller med start nummer 1 i verdenscupåpningen i slalåm i Levi søndag. Han skal forsøke å revansjere seg etter utkjøringen i Sölden.

Han endte på 3.-plassen i det tilsvarende rennet i Levi i fjor, og målet i år må være å gjøre det minst like godt. Han har seks pallplasseringer i verdenscupen før søndagens renn, og det er blitt én seier. Den tok han i kveldsrennet i Schladming i fjor.

I sesongåpningen i storslalåm på Rettenbach-breen i Sölden for tre uker siden åpnet Kristoffersen godt, men kjørte ut omtrent halvveis ned i traseen. Nå skal han forsøkte å revansjere den utkjøringen.

20-åringen er det største norske håpet i Levi, der han kjører sammen med Sebastian Foss Solevåg med startnummer 21, Leif Kristian Haugen som starter med 27 på brystet, Jonathan Nordbotten som har 32 og Truls Johansen på 49.

Kvinnene gjorde unna sitt slalåmrenn lørdag. Nina Løseth satte standard for de norske løperne med å kjøre inn til en flott femteplass. Hun lå som nummer åtte etter første omgang.

Verdenscupen for både menn og kvinner fortsetter i USA og Canada etter at rennene i Levi er over. Det er nye renn om 14 dager. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere