RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UTSPILT: Kaptein Ryan McDonagh fortviler hos Rangers, mens Mikhail Grabovski og Islanders-spillerne jubler for den praktfulle 1-0-scoringen.
UTSPILT: Kaptein Ryan McDonagh fortviler hos Rangers, mens Mikhail Grabovski og Islanders-spillerne jubler for den praktfulle 1-0-scoringen. Foto: Bruce Bennett (AFP / NTB scanpix)

Her blir Zucca & co totalt utspilt

Sist oppdatert:
Rangers hadde nok foretrukket av kampen ble utsatt på grunn av uværet i New York.

N. Y. ISLANDERS - N. Y. RANGERS 4-1:

Det var lenge uvisst om kampen mellom Islanders og Mats Zuccarellos Rangers skulle bli spilt natt til onsdag, på grunn av det voldsomme snøfallet som herjer New York for tiden.

Dessverre for Rangers ble det kamp.

New York Islanders tok sin tredje seier av tre mulige mot Rangers denne sesongen, og holdt Rangers uten scoring helt til det gjensto ti sekunder av matchen.

1-0-målet var som tatt ut av læreboka til den gamle Sovjetunionen-femmeren med Igor Larionov, Sergej Makarov, Vladimir Krutov, Vjatsjeslav Fetisov og Alexei Kasatonov.

I dette tilfellet var det Mikhail Grabovski som fikk gleden av å styre pucken i mål. Se scoringen i videovinduet nederst.

Rangers-backen Marc Staal avfeier teorien om at Islanders er et spesielt problematisk lag for Broadway-klubben.

- Vi holder tempoet deres i mesteparten av kampen, men vi var ikke gode i første periode. Jeg er ikke bekymret for laget vårt - ikke mot noen, sier Staal til New York Daily News.

Matt Martin, Ryan Strome og John Tavares scoret de tre siste målene til Islanders, mens Carl Hagelin reduserte helt på tampen og sørget for at Jaroslav Halak ikke fikk bokført en «smultring».

Mats Zuccarello spilte for øvrig toppscorer Rick Nash fram til flere sjanser, uten at det ble uttelling. Rangers sendte av gårde 41 skudd mot Halak, så Islanders måtte definitivt jobbe for seieren.

New York Islanders topper Metropolitan Division i NHL med sine 65 poeng etter at 47 av 82 grunnseriekamper er unnagjort. Rangers ligger sju poeng bak, men har to kamper - potensielt fire poeng - til gode.

Sjekk øvrige resultater i NHL her.

Se høydepunktene her (med tillatelse fra Viasat og Viaplay.no):

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere