*Nettavisen* Sport.

Her blir Zucca kjørt i senk

KNALLHARD SMELL: Her kjører Jack Skille over Mats Zuccarello. Skille virket like overrasket som Zuccarello over sammenstøtet. Foto: Skjermdump (Viaplay.no)

Mats Zuccarello så ikke smellen komme.

12.10.14 04:02

COLUMBUS - N. Y. RANGERS 5-2:

New York Rangers lå under 1-3 for Columbus Blue Jackets og Mats Zuccarello var fullt fokusert på å hjelpe lagkameratene med å holde pucken i offensiv sone da Jack Skille kom fra blindsonen hans.

Blåjakken kom i fart og traff nordmannen med stor kraft. Zuccarello ble sendt på en luftetur og landet hardt i isen, der han ble liggende.

Heldigvis lå han ikke nede lenge. 27-åringen fra Oslo kom seg på beina, enda mer mørbanket enn han allerede var.

Også i slutten av første periode hadde han fått en smell, alvorlig nok til å bli sendt i garderoben før perioden var over. Nå ble han sendt i garderoben igjen.

Zuccarellos lagkamerat Chris Kreider tok sammenstøtet ille opp og kastet handskene og begynte å slåss med Skille.

Begge pådro seg en femminutters utvisning for slåssing, men Kreider fikk to minutter ekstra for å starte slåsskampen, samt ti minutters tilleggsstraff.

HTML EMBED


Zuccarello overlevde smellen og kom ut på isen for nye skift i tredje periode. New York Rangers trenger kreativiteten hans i denne tøffe bortekampen mot en av rivalene i Metropolitan Divisjon i NHL.

Artem Anisimov ga Columbus Blue Jackets ledelsen 1-0 med sin scoring 6,24 minutter ut i kampen mot sin gamle arbeidsgiver. Nick Foligno økte til 2-0.

Lee Stempniak reduserte til 1-2 i andre periode, men Cam Atkinson sendte blåjakkene tilbake i en tomålsledelse da han styrte inn 3-1 midtveis i andre periode.

I tredje periode økte Marko Dano til 4-1 for Columbus, men Rangers svarte umiddelbart. Nykommeren Anthony Duclair (19) viste et glimt av sitt store talent da han spilte fram Rick Nash til Rangers' andre mål for kvelden.

Alain Vigneault tok ut keeperen Cam Talbot for en utespiller i god tid før slutt, i et forsøk på å skape overtall i offensiv sone og få en redusering tidsnok til å ha et håp om også å få en utligning. Dessverre endte det i stedet med enda et baklengsmål.

Artem Anisimov scoret sitt andre mål for kampen, denne gang i åpent mål, etter at Mats Zuccarello mistet pucken i offensiv sone.

HTML EMBED


Zuccarello spilte 16,32 minutter og endte med -4 i pluss/minus. Dette er med andre ord en kamp han bør glemme raskest mulig. Det kommer en ny sjanse allerede søndag, da Toronto Maple Leafs kommer på besøk til New York.

Rangers har én seier og ett tap etter to matcher denne sesongen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag