*Nettavisen* Sport.

Her er Lørenskogs nye trener

BLIR TRENER: Kenneth Larsen, her i aksjon for Lørenskog i 2010, er ansatt som trener i samme klubb. Foto: Kyrre Lien (NTB scanpix)

- Han har et stort talent som trener.

Kenneth Larsen ble mandag ansatt som hovedtrener i Lørenskog Ishockeyklubb.

Larsen har skrevet under en kontrakt for 2014/15-sesongen. Han ledet nylig Lørenskogs U18-lag til NM-gull. Det tok litt tid før han valgte å takke ja til jobben som hovedtrener i eliteserieklubben.

- Jeg ønsket å bruke litt tid før jeg bestemte meg og har rådført meg med dem jeg følte var naturlig. Etter en helhetsvurdering har jeg valgt å takke ja til å bli trener for A-laget til Lørenskog. Klubben har gode ressurser og vi skal sammen få på plass et bra lag og godt apparat rundt elitelaget, sier Larsen til klubbens nettsider.

Som aktiv ishockeyspiller var han i Vålerenga mellom 1993 og 2009. Han vant åtte NM-gull og ni seriemesterskap med Oslo-laget. I sesongene 2009/10 og 2010/11 spilte han i Lørenskog.

- Larsen har meget stort talent som trener. Ikke minst har han vist det denne sesongen. Han er godt likt av spillerne, samtidig som han er respektert. Vi har luftet dette med flere spillere i forkant og alle er veldig positive og synes dette er spennende. Jeg skal love alle at Larsen skal få all den støtte han ønsker fra meg som sportssjef, sier Atle Olsen.

I forrige måned avsluttet Lørenskog samarbeidet med David Livingston etter en skuffende sesong. Klubben ble slått ut av Lillehammer i kvartfinalen i NM-sluttspillet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag