*Nettavisen* Sport.

Her er Rangers elleville scoringstatistikk

MÅLSCORERE: Det er få lag i NHL som scorer mer enn Mats Zuccarello Aasens New York Rangers. Foto: Gary Wiepert (Ap)

Et av de mestscorende lagene i NHL denne sesongen.

21.02.15 08:26

NEW YORK (Nettavisen): Det er få lag som kan matche scoringsmaskineriet til New York Rangers akkurat nå. På de siste 10 kampene har New York-laget scoret hele 42 mål.

Sånn sett var nattens 3-1 seier mot Buffalo en helt grei dag på jobben for blåtrøyene.

Takket være storformen den siste tiden har Rangers nå det tredje høyeste scoringssnittet i NHL med 3,1 mål per kamp. Rick Nash skal ha mye av æren for at lagets angrepsspill har hatt så stor suksess. Stjernespilleren har 37 mål så langt, og er en opplagt kandidat til å kjempe om Hart-trofeet som NHLs mest verdifulle spiller.

Klikk på bildet for å forstørre.

Mats Zuccarello har for alvor funnet tilbake til fjorårsformen. Han står med 11 målpoeng på de siste 11 kampene. Fem av disse har vært scoringer, noe som er et godt tegn for nordmannen som alltid har vært mer tilrettelegger enn måltyv.

Laginnsats

Men det er ikke bare Zuccarello som har funnet formen. Både andre- og tredjerekkene har bidratt mye de siste kampene. Lynraske Carl Hagelin har notert seg for både mål og assist i de to siste kampene, og står med seks målpoeng på de siste syv oppgjørene.

- Vi er veldig sterke når vi først får pucken. Hvis du kan være aggressiv og holde pucken inne i motstanderens sone så blir de slitne, og da kan vi kjøre på, sier Hagelin.

Reservekeeper

Rangers sitt offensive samspill har blitt enda viktigere etter at stjernekeeper Henrik Lundqvist ble skadet i slutten av januar. Cam Talbot har gjort en god innsats som reserve, men har sluppet inn en del mål som Lundqvist sannsynligvis ville reddet.

I tillegg er 20-år gamle Mackenzie Skapski hentet inn fra Hartford Wolf Pack i AHL for å være Talbots reserve så lenge Lundqvist er ute. Han fikk sin debut i nattens kamp mot Buffalo.

Men i Lundqvists fravær har Rangers likevel vunnet seks av ni kamper. To av tapene kom etter spilleforlengelse hvor blåtrøyene fikk med seg ett poeng. Lundqvist sa forrige måned at han håper å komme tilbake ved midten av mars.

Rangers spiller sin neste kamp natt til mandag mot Columbus Blue Jackets. Deretter følger hjemmekamper mot Calgary Flames og Arizona Coyotes tirsdag og torsdag. Rangers ligger på en foreløpig andreplass med 76 poeng i Metropolitan Division, og har stø kurs mot sluttspillplass i det litt under to måneder gjenstår av grunnserien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.