RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her koster det 164.000 å ta med kona

DYR MORO: Hvis du vil ta med deg én person til Madison Square Garden for å se den tredje finalekampen mellom New York Rangers og Los Angeles Kings, og ønsker å sitte på setene som er innringet her, må du ut med totalt 164.000 kroner for de to billettene.
DYR MORO: Hvis du vil ta med deg én person til Madison Square Garden for å se den tredje finalekampen mellom New York Rangers og Los Angeles Kings, og ønsker å sitte på setene som er innringet her, må du ut med totalt 164.000 kroner for de to billettene. (NTB scanpix)
Finalefeberen har definitivt inntatt New York.

New York Rangers er i finalen i Stanley Cup for første gang siden 1994, da Mark Messier, Brian Leetch og Mike Richter hadde sine glansdager og leder Rangers til topps for første gang på 54 år.

20 år er gått siden den gang, og det er tydelig at ventetiden har gjort innbyggerne i New York sultne etter å se NHL-finaler i Madison Square Garden igjen.

Tirsdag ettermiddag kostet det 7300 kroner for de billigste billettene til den tredje finalekampen, som blir den første i Madison Square Garden.

Den aller dyreste billetten som er tilgjengelig til denne kampen, på første rad helt inntil vantet, koster 81.900 kroner. Vil du spandere en slik billett på kona eller ektemannen, må du altså ut med 163.800 kroner.

De to første kampene spilles i Staples Center i Los Angeles. Kamp nummer én går av stabelen natt til torsdag. Der er det nå ikke mulig å få tak i billetter gjennom offisielle kanaler. Det samme gjelder kamp nummer to i samme arena.

Svartebørshaiene krevde fredag over 30.000 kroner per billett, opplyser New York Daily News.

- Jeg husker for 20 år siden, da de vant. Det var bare helt vilt. Galskap, sier Kelly Grey (36), som var til stede da Rangers vant 1-0 mot Montreal torsdag og dermed sikret seg plass i finalen.

Gjennomsnittsprisen var fredag 2.440 dollar per billett. Ifølge Chris Matkovich i billettselskapet TiqIQ.com, ligger årets finale an til å bli den dyreste i NHL-historien når det gjelder billettpriser.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere