RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
VIKTIG ØYEBLIKK: Mats Zuccarello fikk en sjanse av det gigantiske slaget i første periode, men Los Angeles-keeper Jonathan Quick var i det umulige hjørnet.
VIKTIG ØYEBLIKK: Mats Zuccarello fikk en sjanse av det gigantiske slaget i første periode, men Los Angeles-keeper Jonathan Quick var i det umulige hjørnet. Foto: Skjermdump (YouTube)

Her misser Zuccarello på åpent mål

Sist oppdatert:
Mirakuløs redning banet vei for Kings tredje seier på rappen.

NY RANGERS - LOS ANGELES KINGS 0-3:

Stillingen var 0-0 da det var spilt tolv og et halvt minutt av første periode i nattens tredje finalekamp i NHL-sluttspillet.

Mats Zuccarello lå godt plassert ved målstolpen da en retur havnet rett ved skøytene til 26-åringen.

Den norske New York Rangers-spilleren skulle bare ekspedere pucken den siste lille biten over målstreken og gi vertene et viktig ledermål.

Men Los Angeles Kings-målvakt Jonathan Quick fikk avverget på utrolig vis med spaken. Pucken var også innom stanga før den forsvant bort fra Kings-buret.

Se video av hendelsen lenger nede i artikkelen

Enda verre for Rangers ble det da gjestene isteden tok ledelsen ved Jeff Carter i siste sekund av den første perioden.

En tøff påkjenning å takle fra Zucarello og lagkompisene, som allerede jobbet i motbakke etter to overtidstap i de to første finalekampene.

Umulig keeper
Selv om New York avsluttet over dobbelt så mange ganger mot mål hjemme i Madison Square Garden, var det Los Angeles som igjen gikk seirende av isen.

Et mål i overtallspill fra Jake Muzzin tidlig i den andre perioden, og Mike Richards' 3-0-scoring sernere i midtperioden var mer enn nok til å senke Rangers enda en gang.

Se Zuccarellos kjempesjanse i videovinduet under:


- Vi må vinne fire på rad, enkelt og greit. Vi må ha troen på det. Det er vanskelig å si så mye. Jeg føler vi spiller bra. Dette er frustrerende, sa Zuccarello til TV 2.

Lang vei tilbake
Ingen lag har klart å vinne fire kamper på rad i NHL-finalen siden Detroit Red Wings gjorde det mot Carolina Hurricanes i 2002.


Los Angeles Kings ledet 3-0 i kamper også mot New Jersey Devils for to år siden da de vant Stanley Cup for første gang. Kings gikk deretter på to nederlag, før de sikret seg tittelen i den sjette kampen.

Rangers må begynne med å vinne neste oppgjør hjemme onsdag. Også de tre eventuelle neste kampene, to av dem på borteis, må ende i blåtrøyenes favør for at laget skal gå til topps.

Se høydepunktene fra den tredje finalekampen under
(med tillatelse fra Viasat/Viaplay.no):

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere