RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her sendes Zuccarello i utvisningsboksen

I UTVISNINGSBOKSEN: Mats Zuccarello Aasen noterte seg ikke for noe annet enn en utvisning i søndagens 2-0-seier over New Jersey Devils.
I UTVISNINGSBOKSEN: Mats Zuccarello Aasen noterte seg ikke for noe annet enn en utvisning i søndagens 2-0-seier over New Jersey Devils. Foto: Bruce Bennett (Afp)
Sist oppdatert:
Men New York Rangers tok nok en seier.

New York Rangers tok nok en seier i NHL natt til søndag norsk tid. Denne gangen uten at Mats Zuccarello Aasen noterte seg for annet enn en utvisning.

Rangers vant 2-0 over New Jersey Devils etter scoringer av Rick Nash i andre periode og Derek Stepan i tredje periode.

Mats Zuccarello Aasen, som har notert seg for fire målgivende på de to siste kampene, fikk denne gangen to minutter i utvisningsboksen for slashing i første periode.

Nordmannen fikk over 15 minutter på isen og hadde to skudd på mål, men noterte seg ikke for noen poeng. Det betyr at han falt ned fra poengtoppen i Rangers og måtte se seg forbigått av Derek Stepan, som nå leder poengrankingen med ett poeng mer enn nordmannen.

New York Rangers har nå tre strake seirer på rad og ligger på tredjeplass i sin avdeling. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere