Herlig svar fra Zuccarello til treneren

MATCHVINNER: Mats Zuccarello avgjorde kampen mot Toronto Maple Leafs.

MATCHVINNER: Mats Zuccarello avgjorde kampen mot Toronto Maple Leafs. Foto: Richard Lautens (Getty Images)

Matchvinner mot Toronto Maple Leafs.

31.03.15 21:56

TORONTO -N.Y. RANGERS 4-5:

Mats Zuccarello hadde bare gjort åtte mål og 29 poeng på 49 kamper. Han hadde sendt avgårde 102 skudd. Før kamp nummer 50 for sesongen ble trener Alain Vigneault spurt om han ønsker at Mats Zuccarello skal skyte oftere.

- Ja, svarte Vigneault kontant ifølge Bergen Record, og la til at han hadde tatt en prat med nordmannen om dette.

Mot Toronto Maple Leafs fyrte Zuccarello av fem skudd og scoret to ganger. Først en enkel scoring i åpent mål etter forarbeid av Dominic Moore og Rick Nash, deretter en helt avgjørende scoring fra distanse med et lekkert håndleddsskudd som James Reimer ikke klarte å stoppe.

- Det er alltid hyggelig å score og hjelpe laget, selv om assists for meg er bedre enn å score selv, sier Zuccarello fornøyd til Nettavisen.

27-åringen fra Hasle i Oslo har nå gjort poeng i seks kamper på rad for New York Rangers. Han står bokført med 31 poeng på 50 kamper. Fortsetter han slik, ender han kanskje ikke så langt bak forrige sesongs strålende 59 poeng på 77 kamper.

Dan Boyle, Kevin Hayes og Dominic Moore scoret de øvrige målene for Rangers i 5-4-seieren, mens Morgain Rielly (2), Stephane Robidas og Daniel Winnik puttet for Toronto Maple Leafs.

Rangers ledet 4-2 etter to perioder, men Maple Leafs scoret to mål tidlig i tredje periode.

Rangers' keeper Cam Talbot imponerte ikke i sin fjerde strake kamp. Førstevalget, Henrik Lundqvist, er ute av spill på grunn av en skade og neppe tilbake før langt ut i mars.

Matchen ble avgjort av Mats Zuccarellos 5-4-mål etter 14,04 minutter av sisteperioden.

Se scoringen her (med tillatelse fra Viasat/Viaplay.no):

HTML EMBED


- Det er alltid digg med seier, selv om vi gjorde det mer spennende enn det burde vært. Det var i hvert fall en viktig seier, konstaterer Zuccarello.

New York Rangers befinner seg nå på tredjeplass i Metropolitan Division i NHL, med 67 poeng etter at laget har spilt 52 av 82 grunnseriekamper. Rangers har ett poeng ned til – men også to kamper til gode på – Washington Capitals på fjerdeplass.

De tre beste i hver divisjon, og åtte beste i hver avdeling, går til sluttspill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.