RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hilde på vei tilbake

Tom Hilde begynner å finne formen.
Tom Hilde begynner å finne formen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Tom Hilde ser ut til å være på full fart tilbake til formen etter at han ble vraket på landslaget. Lørdag tok han annenplass i et norgescuprenn i Midtstubakken.

Asker-hopperen har ikke hoppet så bra på over ett år. I norgescupåpningen lørdag ble han hårfint slått av Fredrik Bjerkeengen.

– Herlig start på sesongen. Jeg er kjempefornøyd med seier, sier Bjerkeengen.

Bjerkeengen har overbevist tidligere i sesongoppkjøringen, men mange ble overrasket over at Hilde var best av alle i finaleomgangen, og at han var så nær vinneren.

Bjerkeengen landet på 106,5 meter i første omgang, men slo av fem meter i finalen. Hilde hadde 103 og 102,5 meter i sine to hopp og endte til slutt 3 poeng bak.

– Jeg er kjempefornøyd med å være så nær seier. Jeg har ikke hoppet så bra på over ett år, og har ikke vært i nærheten av slike resultater på lang tid. Ni dager i Spania må ha gjort jobben. Spesielt sistehoppet i dag var meget bra, men de to andre var også greie. Framgangen er solid. Jeg har absolutt ambisjoner om å komme meg tilbake på det øverste nivået i vinter, sier Hilde.

Ingen av de aller beste norske var med i Midtstubakken lørdag.

I kvinneklassen tok Anniken Mork karrierens første seier og var strålende fornøyd med det. Heller ikke der var de beste norske hopperne med. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere