RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FORTSATT MED: Lokomotiv Jaroslavl og lagets norske backprofil, Jonas Holøs, knuste topprangerte Dinamo Moskva i den sjette åttedelsfinalen lørdag.
FORTSATT MED: Lokomotiv Jaroslavl og lagets norske backprofil, Jonas Holøs, knuste topprangerte Dinamo Moskva i den sjette åttedelsfinalen lørdag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Holøs og co. med råsterk seier

Sist oppdatert:
En festkamp gjør at Lokomotiv Jaroslavl fremdeles har håp om avansement i KHL-sluttspillet.

Lokomotiv Jaroslavl lå under med 2-3 i kamper, og var nødt til å vinne lørdagens sjette duell i serien av åttedelsfinaler mot Dinamo Moskva.

Dinamo var det klart beste laget i grunnspillet av den russiskbaserte proffligaen i ishockey denne vinteren, og vant vestre avdeling med ti poengs margin til SKA St. Petersburg og Patrick Thoresen.

I sluttspillet har de førsteseedede moskovittene slitt mer med å riste av seg Lokomotiv Jaroslavl og Jonas Holøs.

Den norske landslagsbacken og lagkompisene gjorde som hjemmefansen i Jaroslavl hadde bestilt lørdag, og knuste gjestene med hele 6-0.

Dermed har Holøs og co. har vunnet alle de tre hjemmekampene i åttedelsfinalen, og tvunget fram en sjuende og avgjørende kamp borte i den russiske hovedstaden. Det oppgjøret spilles i neste uke.

Sjekk kampfakta fra oppgjøret her (ekstern lenke)

Jonas Holøs noterte seg ikke for målpoeng i lørdagens kamp, men bidro sterkt bakover på banen. Sarpingen fikk totalt 18 minutter og 40 sekunder på isen, mest av samtlige på sitt lag.

Duoen Alexander Tsjernikov  og Sergej Konkov scoret to ganger hver for vertene. Mikelis Redhlis og Sergej Klotnikov bidro også til en svært sterkt resultat med én nettkjening hver. 

Patrick Thoresens SKA St. Petersburg er tidligere klar for kvartfinale, etter fire strake seirer mot CSKA Moskva.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere