RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holøs videre i KHL-sluttspillet

Jonas Holøs og hans Lokomotiv Jaroslavl vant mandag 5-1 over Dinamo Moskva i den sjuende kampen av åttedelsfinalen i KHL-sluttspillet og er klare for kvartfinale.
Jonas Holøs og hans Lokomotiv Jaroslavl vant mandag 5-1 over Dinamo Moskva i den sjuende kampen av åttedelsfinalen i KHL-sluttspillet og er klare for kvartfinale. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Klar for kvartfinale.

Jonas Holøs og hans Lokomotiv Jaroslavl vant mandag 5-1 over Dinamo Moskva i den sjuende kampen av åttedelsfinalen i KHL-sluttspillet og er klare for kvartfinale.

Før den sjuende og avgjørende kampen hadde det bare blitt hjemmeseire mellom de to lagene. Mandag ødela Lokomotiv den statistikken på isen i Moskva.

Aleksander Tsjernikov og Geoff Platt scoret hvert sitt mål i den første perioden og sendte Holøs' lag i føringen med 2-0. Leo Komarov reduserte senere for Dinamo Moskva, men vertene var aldri i nærheten av å få med seg noe fra kampen.

To nettkjenninger fra Sergej Konkov og én av Jegor Averin i tredje periode sørget for 5-1-seier til Lokomotiv.

Holøs fikk totalt 19.14 minutter på isen, noe som var mest av Lokomotivs spillere. Han hadde ingen åpenbare scoringsmuligheter. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere