Hopperne må jakte snø

JAKTER SNØ: Alexander Stöckl og hopplandslaget håper på snø når de returnerer fra treningsleir i syden.

JAKTER SNØ: Alexander Stöckl og hopplandslaget håper på snø når de returnerer fra treningsleir i syden. Foto: Simen Lønning / Mediehuset Nettavisen

- Vi må se hvor vi kan finne den, sier Alexander Stöckl.

Hopptrener Alexander Stöckl og hans elever har ladet batteriene på den solfylte kanariøya Fuerteventura. Jakten på snø starter først i neste uke.

Tirsdag setter det norske hopplandslaget kursen tilbake til Norge. Torsdag holder hopperne hoff for pressen, og etter en kort uke hjemme, starter jakten på snø.

Det er ikke meldt om hoppforhold her til lands ennå. Rena, Lillehammer, Vikersund, Holmenkollen og Granåsen er alle offensive og vil sette i gang snøproduksjon så raskt det blir kaldt nok.

Landslagstrener Alexander Stöckl kan rapportere om et skadefritt mannskap som har oppholdt seg på Fuerteventura. Der synes den eneste norske bekymringen å ha vært solfaktoren.

Tom Hilde, Anders Jacobsen, Anders Bardal, Anders Fannemel, Rune Velta og Andreas Stjernen er de seks hopperne som er på det norske verdenscuplaget denne sesongen.

- Nei, vi har ingen andre problemer enn litt solbrenthet og at noen sliter med brunfargen, sier Alexander Stöckl til NTB.

Under oppholdet på ferieøya har hopperne sine daglige treningsøkter ved siden av sosialt velvære.

- Her er det flotte treningsmuligheter med både hall, styrkerom og svømmebasseng. Vi har ingenting å klage på, sier østerrikeren.

- Vi skal jobbe litt før vi setter oss ned å få se hvor vi kan finne den første snøen. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.