RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

AVLYST: Hopprennet ble utsatt flere ganger på grunn av vind og trøbbel med sportet i tilløpet. Til slutt ble det avlyst.
AVLYST: Hopprennet ble utsatt flere ganger på grunn av vind og trøbbel med sportet i tilløpet. Til slutt ble det avlyst. Foto: Lehtikuva (Reuters)

Hopprennet avlyst

Sist oppdatert:
Ny nedtur for hopperne.

Utfordrende vindforhold og problemer med sporet i tilløpet gjorde at lørdagens hopprenn i Kuusamo ble kraftig forsinket.

Den opprinnelige planen var å kjøre to konkurranser. Først én omgang som skulle tilsvare fredagens avlyste hopprenn, deretter skulle lørdagens renn kjøres som normalt, med to omganger.

Det endte til slutt med at det kun ble arrangert én omgang lørdag, men hopperne kom kun halvveis ut i omgangen før den ble avbrutt. Juryen håpet på å kunne fortsette omgangen, men etter flere utsettelser bestemte dem seg for å avlyse rennet.

Norges landslagssjef Alexander Stöckl mener avgjørelsen om å avlyse rennet var korrekt.

- Det ble for farlig på slutten. Det ble mer og mer vind og litt endring i retningen. Da begynte det å bli farlig, forteller han til NRK.

- Det er vanskelig, spesielt når du vet at forholdene er så dårlig og at det endrer seg så fort. Det er mye vindkast på kulen og vi så flere hoppere som slet med det. Det er bra at det ikke var noen som falt i dag, det er det viktigste, sier Stöckl.

Lørdag formiddag ble for øvrig årets første kombinertverdenscup avlyst i Ruka, på grunn av vinden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere