Ingen ville gjettet på at han skulle bli helten for Rangers

MATCHVINNER: Kevin Klein avgjorde kampen mot New Jersey Devils.

MATCHVINNER: Kevin Klein avgjorde kampen mot New Jersey Devils. Foto: Ed Mulholland (Reuters / NTB scanpix)

Mats Zuccarello og New York Rangers vant sin tredje kamp på rad, takket være den mest usannsynlige av matchvinnere.

22.10.14 07:59

NEW JERSEY - N. Y. RANGERS 3-4:

- Dette var definitivt noe spesielt, sier matchvinner Kevin Klein ifølge NHL.com.

Han scoret 2,42 minutter ut i overtidsperioden. Det avgjorde en kamp hvor Rangers scoret først, men deretter slapp inn tre strake og lå under 1-3 fram til det var spilt ni minutter i tredje periode.

- Det er noe ekstra å score i overtidsperioden. Denne seieren, denne måten vi kom tilbake på ... dette er en spillergruppe som ikke gir seg så lett, sier Klein.

Kampens norske innslag, Mats Zuccarello, var på isen da Chris Mueller reduserte til 2-3 i overtallsspill 9,06 ut i tredje periode.

Zuccarello spilte over 20 minutter. Han noterte seg ikke for målpoeng.

- Derick Brassard (assist), Mats Zuccarello og Martin St. Louis (assist) hadde bare totalt fire skudd på mål, men deres rekke satte betydelig mer press på motstanderen enn de andre rekkene, skriver Pat Leonard i sin spalte hos New York Daily News.

Chris Kreider sendte Rangers i ledelsen 7,34 ut i første periode, med lagets første overtallsmål for sesongen. Det kom i lagets 18. forsøk med en spiller mer på isen enn motstanderen.

Jaromir Jagr - ja, han som debuterte i NHL i 1990 - utlignet til 1-1. Den 42 år gamle tsjekkeren har nå scoret 706 mål i NHL. Han bidro også med assist da Adam Henrique ga New Jersey 2-1. Jagr har nå 1054 assists og 1760 poeng på 1479 kamper i NHL.

Til sammenligning scoret den defensive backen Kevin Klein bare to mål på 77 kamper i fjor. 29-åringen har kun scoret 18 mål i karrieren.


Jon Merrill ga Devils ledelsen 3-1, før altså Mueller reduserte til 2-3. Rick Nash utlignet til 3-3 med sitt åttende mål for sesongen. Han er toppscorer i NHL.

New York Rangers har etter tre strake seirer klatret til tredjeplass i Metropolitan Division med åtte poeng på sju matcher. De andre lagene i divisjonen har imidlertid spilt færre kamper.

Grunnserien pågår fram til april.

Se høydepunkter fra kampen her (med tillatelse fra Viasat og Viaplay):

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: NHL

Mest lest på Sport

Annonsebilag