RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PÅ TV: Roy Johansen og hans mannskap blir å se på norske TV-skjermer også under årets VM i Tsjekkia.
PÅ TV: Roy Johansen og hans mannskap blir å se på norske TV-skjermer også under årets VM i Tsjekkia. Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)

Ishockey-VM på Max de neste tre årene

Det bekrefter kanalens sportssjef.

Ishockey-VM for norske TV-seere er reddet. Onsdag ble det klart at Discovery/Max har kjøpt de norske rettighetene for de neste tre årene.

Det er kanalens sportssjef Jan-Erik Aalbu som melder dette på Twitter og presiserer at dette ikke er noen aprilspøk.

Max hadde rettighetene til VM fra 2012-2013 og hadde en flott dekning av mesterskapet fra de delte mesterskapene i Finland/Sverige og Sverige/Finland. I fjor var det TV 2 som til sjuende og sist sikret seg mesterskapet slik at nordmenn som ikke hadde tatt turen til Minsk fikk fulgt ishockey-VM.

Årets mesterskap spilles i Tsjekkia fra 1. til 17. mai. Norge spiller sine sju innledende kamper i Ostrava, mens den andre gruppen spiller i Praha.

Norge møter Russland (1/5), USA (2/5), Finland (4/5), Slovakia (6/5), Slovenia (8/5), Danmark (9/5) og Hviterussland (12/5). (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere