RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MÅ HEVE SEG: Både Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal ble frakjørt på utfortrening.
MÅ HEVE SEG: Både Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal ble frakjørt på utfortrening. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Jansrud og Svindal langt bak på trening

Sist oppdatert:
Både Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal var over tre sekunder bak vinneren i treningsomgangen i utfor, Hannes Reichelt.

Aleksander Aamodt Kilde ble nummer fire.

Østerrikske Reichelt og Christof Innerhofer var i en egen klasse på trening. Italienske Innerhofer var sju hundredelssekunder bare Reichelt. Ned til Peter Fill på tredjeplass skilte det 1,26.

Aamodt Kilde, som har fått sitt definitive gjennombrudd denne sesongen, kjørte i mål 1,43 bak vinneren.

Jansrud vant det forrige verdenscuprennet i alpint, parallellstorslalåmen i Alta Badia, men var 3,31 bak søndag. Det holdt til en 21.-plass.

Svindal, som også var i finalen i forrige verdenscuprenn og ble nummer to bak lagkameraten, kjørte inn til 31.-plass og endte 4,68 bak.

Adrian Smiseth Sejersted ble nummer 58 og var hele 7,86 bak Reichelt. Kun ti utøvere var dårligere i treningsomgangen. Sju av dem kjørte ut. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere