RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jarle Pedersen ferdig som landslagssjef

FERDIG: Jarle Pedersen får ikke fortsette som sjef for skøytelandslaget.
FERDIG: Jarle Pedersen får ikke fortsette som sjef for skøytelandslaget. Foto: Jon Eeg (NTB scanpix)
Det besluttet styret i Norges Skøyteforbund onsdag.

Jarle Pedersen får ikke fortsette som landslagssjef for skøyter. Det besluttet styret i Norges Skøyteforbund onsdag.

Hans kontrakt løper ut 30. april, og Pedersen har sagt at han ville ha en avklaring om sin framtid før påske. Onsdag ble det avholdt styremøte for å behandle spørsmålet om landslagssjef.

- Styret fattet en enstemmig beslutning om ikke å fornye kontrakten, heter det i en pressemelding undertegnet av skøytepresident Rune Gerhardsen.

- Siden vi nå står overfor en ny fireårsperiode og skal legge planer for den framtidige sportslige satsingen, har styret ønsket å få til en fornyelse også når det gjelder landslagstrener, heter det videre.

Det er kjent at Gerhardsen jobber med å få nederlandske Gerard Kemkers som norsk landslagssjef. Kemkers har bedt om mer tid.

- Styret vil takke Jarle Pedersen for den spennende tiden han har ledet vårt skøytelandslag. Vi vil gi honnør for det arbeidet han har utført og for de sportslige resultater mange av utøverne har hatt gjennom de årene Jarle har vært landslagssjef, skriver Gerhardsen i onsdagens pressemelding. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere