*Nettavisen* Sport.

Johaug: - Dere er noen gribber

KJÆRESTESPØRSMÅL: Therese Johaugs ferske forhold ble igjen tema for pressen. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Skistjernen fikk kjærestespørsmål.

04.12.14 16:58

Therese Johaug har ikke bare fått oppmerksomhet for sin imponerende form i sporet i innledningen av denne langrennssesongen. Skijenta har også fått mange spaltemeter på grunn av at hun nylig har fått seg ny kjæreste.

Det var i forrige uke det ble kjent at Johaug hadde blitt sammen med roeren Nils Jakob Hoff. Dette fikk journalistenes penner til å gå varme.

I forkant av helgens verdenscuprenn på Lillehammer, fikk Johaug på ny spørsmål om kjæresten og de mange utenomsportslige oppslagene.

Det var TV 2 som stilte spørsmålet.

- Jeg synes jeg fikk mye sportslig fokus selv, men dere som er her ut er noen gribber på å få tak i privatlivet til folk og skal skrive om det, sier hun.

- Det er noe jeg ikke bryr meg så mye om, eller tenker så mye på. Fokuset mitt nå er på å gå fort på ski, sier den norske langrennsstjernen videre.

Og fort på ski har Johaug gått så langt i vinter.

Under ti kilometeren i Kuusamo sist helg knuste hun alle konkurrentene og var blant annet hele 42 sekunder foran Marit Bjørgen.

Til NTB sier Johaug at hun håper å gjenta bedriften på Lillehammer, men påpeker at konkurransen i Norge på ingen måte er lik den i Finland.

- Planen er å gjøre det bra her også, men det er snakk om en helt annen konkurranseform. Alle tre rennene teller, og det blir også delt ut bonussekunder etter fredagens sprint. Jeg tror at det kommer til å bli mange tette dueller og spår at det blir hardere å vinne denne helga, sa Johaug.

Sesongens store mål for alle på langrennslandslaget er selvsagt Vm i Falun til neste år. Her seiler Johaug opp som en av de største favorittene.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.