RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TØFT I KHL: Det er ikke bare på isen at det er tøft for Patrick Thoresen og de andre spillerne i KHL. Også den finske journalisten Sasha Huttunen har fått kjenne at det ikke er en enkel jobb å dekke den russiske serien.
TØFT I KHL: Det er ikke bare på isen at det er tøft for Patrick Thoresen og de andre spillerne i KHL. Også den finske journalisten Sasha Huttunen har fått kjenne at det ikke er en enkel jobb å dekke den russiske serien. Foto: (c) Shamukov Ruslan/itar-tass Photo/corbis

Journalist «truet» av KHL-ledelsen

Sist oppdatert:
Må sende artiklene sine til KHL-ledelsen for evaluering for å få beholde akkrediteringen.

Den finske journalisten Sasha Huttunen følger den russiske ishockeyserien KHL tett for Iltalehti.fi.

Det er ingen dans på roser.

For ifølge journalisten selv skal han ha mottatt en e-post fra KHLs hovedkontor der det står at han må sende inn artiklene han skriver om ligaen til evaluering. Gjør han ikke det vil han miste akkrediteringen sin.

- Hvis jeg ønsker å beholde min akkreditering gyldig må jeg sende alle mine artikler til KHLs hovedkvarter for evaluering i etterkant, skriver han på sin Twitter-profil.

- Jeg ble også innkalt til St. Petersburg for et «møte» der de vil forklare meg hva som er galt i mine artikler, forteller finnen.

Den russiske ishockeyligaen blir regnet som en av verdens beste. Lørdag ble det klart at Patrick Thoresen og hans SKA St. Petersburg tok seg videre til finalen i KHL-sluttspillet. Det klarte de etter å ha vunnet 4-3 i kamper mot CSKA Moskva, etter å ha ligget under 3-0.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere