RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kjær gir seg i Vålerenga

FERDIG: Jan Tore Kjær slutter i Vålerenga hockey ved nyttår.
FERDIG: Jan Tore Kjær slutter i Vålerenga hockey ved nyttår. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Den populære Vålerenga-sjefen forlater jobben ved nyttår.

Gjennom TV-serien «Iskrigerne» på TV 2 har mange knyttet Jan Tore Kjær til sitt bryst.

Den tidligere hockeykeeperen har vært i Vålerenga hockey-systemet siden 1997, men fra nyttår er en epoke slutt.

Klubben har kommet til enighet med den nåværende klubbdirektøren at han ikke vil få fornyet avtalen sin. Årsaken er at han og selskapets styre har ulike oppfatninger om sentrale spørsmål om fremtidig strategi, heter det i en pressemelding lagt ut på klubbens hjemmesider.

- Jeg har vært en del av VIF Hockey siden mai 1997 og gjennom denne perioden har klubben gjennomgått betydelige endringer. Det har vært en stor glede å få jobbe med VIF i alle disse årene. Klubben går nå over i en ny fase hvor klubben utvikler og skal implementere en ny strategi frem mot 2020.

- Organisasjonen som skal jobbe med den nye strategien vil medføre et behov for ny kompetanse og kapasitet. Etter grundige overveielser har jeg kommet til at dette er et naturlig tidspunkt å avslutte min rolle i VIF-hockey, sier Jan Tore Kjær i pressemeldingen.

Styret i klubben skriver i pressemeldingen at de er takknemmelige for jobben Kjær har gjort for klubben gjennom alle disse årene.

- Kjær har vært en av de mest sentrale personene i Vålerenga de siste ti årene. Hans karisma og humor har hatt stor innflytelse på klubben og dette kommer vi til å savne, sier styreleder Tor Helge Eikeland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere