Kneskade kan stoppe karrieren til Oilers-veteran

SLUTT? Snorre Hallem mister trolig resten av sesongen.

SLUTT? Snorre Hallem mister trolig resten av sesongen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Sendt til sykehus etter uhell på trening.

29.12.14 00:16

Snorre Hallem, kaptein for Stavanger Oilers, mister sannsynligvis resten av ishockeysesongen etter å ha skadet kneet på trening lørdag, skriver Stavanger Aftenblad.

Dermed kan karrieren være over for 35-åringen, som er i sin niende sesong i stavangerklubben. Kontrakten hans går ut etter denne sesongen.

- Jeg ligger på sykehuset og venter på røntgen, så jeg vet foreløpig ikke noe mer om skadeomfanget, skriver Hallem i en SMS til Aftenbladet søndag kveld.

Medspillernes og lagledelsens beskrivelser tyder likevel på at kneskaden er alvorlig, og trener Petter Thoresen frykter at kapteinen er satt ut av spill i lang tid.

Stavanger Oilers økte ledelsen i Getligaen til ti poeng med 6-3-seier hjemme mot Sparta søndag. Selv om Oilers fikk større luke på tabelltoppen, var det ingen god dag.

- Dette er først og fremst veldig synd for Snorre. Han er kapteinen vår og har gitt alt i mange herrens år. Han blir nok uansett borte en stund. Snorre pleier ikke å hyle som han gjorde da han skadet seg, sier Thoresen til avisen.

Hallem er opprinnelig fra Hamar. Han er en av de mestvinnende spillerne i norsk ishockey noensinne. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.