RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kombinert i Kuusamo avlyst

Sist oppdatert:
Mer vindtrøbbel i Finland.

Søndagens verdenscuprenn i kombinert i finske Kuusamo er avlyst på grunn av for mye vind i bakken.

Søndag morgen ble treningen utsatt et par ganger før arrangøren så seg nødt til å avlyse rennet.

Også lørdagens verdenscuprenn i kombinert ble avlyst. Det skjedde også etter at det var for mye vind i bakken på stadion i Ruka.

Kombinertutøverne kunne heller ikke hoppe torsdag, og dermed var det ikke gjennomført en hoppomgang i det hele tatt. Og uten en eneste gjennomført hoppomgang som kunne danne grunnlag for et langrenn, ble det til slutt ikke mulig å få gjennomført rennet.

Også begge hopprennene for spesialistene ble avlyst i helgen. Lørdagens renn ble avbrutt etter at 43 av 70 hoppere var satt utfor.

Det er blitt arrangert verdenscuprenn i hopp og kombinert i Kuusamo siden 2002, men i år er det første gang at ingen av de oppsatte konkurransene kunne gjennomføres. Ved siden av vinden var det også problemer med sporet i tilløpet lørdag.

Kommende helg er det etter planen to kombinertrenn og to hopprenn på programmet under verdenscuphelgen i Lillehammer. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere