RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kombinert: Rydzek med sesongens fjerde seier

Johannes Rydzek vant lørdagens kombinertrenn i Chaux-Neuve.
Johannes Rydzek vant lørdagens kombinertrenn i Chaux-Neuve. Foto: Heikki Saukkomaa (AP)
Sist oppdatert:
Tyske Johannes Rydzek var sterkest i avslutningen og slo landsmann Fabian Riessle i lørdagens kombinertrenn. Jan Schmid ble beste nordmann på 8.-plass.

Det ble en dramatisk avslutning i Chaux-Neuve. Rydzek, Riessle og Eric Frenzel kjempet om seieren i selskap med Akito Watabe. Frenzel brakk staven på den siste kilometeren og falt av. Dermed var det Watabe som stakk av med 3.-plassen. 

Jarl Magnus Riiber startet med et forsprang på 46 sekunder etter hopprennet. Ved 7,5 kilometer var de sekundene borte for 19-åringen. Til slutt skled han inn på 15.-plass, 54 sekunder bak Rydzek.

Schmid ble deretter det norske håpet i langrennet, men også han ble kjørt fra av de fem som topper listen i verdenscupen sammenlagt. Han kom inn på 8.-plass.

Andersen disket

Jørgen Graabak endte på 9.-plass, fem sekunder bak Schmid. Deretter fulgte Magnus Moan og Magnus Krog på 10.- og 11.-plass.

Espen Andersen hadde tatt verdenscuppoeng i samtlige konkurranser denne sesongen. Lørdag ble han derimot diskvalifisert på grunn av hoppdressen, og fikk ikke mulighet til å fortsette den gode trenden. Forrige helg kom han på 4.-plass i Val di Fiemme. Det var karrierebeste.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere