RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kombinertgutta: - Vi er bra i rute

Kombinertgutta, her ved Jørgen Graabak, har terpet på hoppteknikken i oktober. Landslagstrener Bjørn Kåre Ingebrigtsen er trygg på at laget går mot en ny suksessrik sesong.
Kombinertgutta, her ved Jørgen Graabak, har terpet på hoppteknikken i oktober. Landslagstrener Bjørn Kåre Ingebrigtsen er trygg på at laget går mot en ny suksessrik sesong. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Dette lover godt før sesongen.

Kombinertgutta har terpet på hoppteknikken i oktober. Landslagstrener Bjørn Kåre Ingebrigtsen er trygg på at laget går mot en ny suksessrik sesong.

Landslaget i kombinert dro 20. oktober til Oberstdorf, der treningene hadde hovedvekt på hopping. På grunn av snøfall ble oppholdet lengre enn planlagt, men treningsleiren har vært vellykket.

– Treningsoppholdet har vært veldig fint. Hopptreningen var det bra kvalitet på. Vi ble et par ekstra dager på grunn av snø, men da fikk gutta gått litt på ski, sier Ingebrigtsen til NTB.

I starten av oktober var den nye sjefen klar på at kombinertutøverne manglet litt på hoppformen. Denne måneden har de derfor konsentrert seg om hoppbiten.

– Vi er bra i rute nå. Vi har jobbet en del med hopping den siste måneden, siden vi lenge har følt at det fysiske både langrenns- og hoppmessig har vært på plass. Derfor har det gått mye på det tekniske og hoppspesifikke i det siste. Det er mer på plass nå, sier landslagstreneren.

De norske kombinertlandslaget hadde en svært god sesong sist. I OL i Sotsji ble det dobbelt norsk på 10 km med hopp i stor bakke ved Jørgen Graabak og Magnus Moan. Magnus Krog gikk inn til bronse på 10 km med hopp i liten bakke, og i lagkonkurransen ble det gull. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere