RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kowalczyk: - Tar tre nye år

KONKURRERER VIDERE: Justyna Kowalczyk (midten), her sammen med Therese Johaug og Charlotte Kalla.
KONKURRERER VIDERE: Justyna Kowalczyk (midten), her sammen med Therese Johaug og Charlotte Kalla. Foto: Loic Venance (Afp)
Sist oppdatert:
Den polske skistjernen skulle bare ta ett nytt år, nå kan hun holde på helt til OL i 2018.

- Jeg er født på ny og jeg har igjen satt meg mål. Jeg har gitt meg selv fem år på å finne ut hva jeg skal etter skikarrieren, og bestemt meg for at jeg i hvert fall går tre år til, sier Justyna Kowalczyk i et intervju med polske Newsweek.

Det var NRK som først omtalte saken.

Nå satser polakken videre mot Falun-VM i 2015, og åpner for å holde på helt til OL i 2018. I tillegg røper hun at planen er å gå Tour de Ski til vinteren.

Kowalczyk var fast bestemt på at det var slutt etter OL i Sotsji, men nå virker det som om hun er med på moroa fremover.

Den polske langrennsløperen fortalte i sommer at hun la bak seg en vond sesong. I et intervju fortalte hun at hun har fått psykologhjelp for å takle depresjon.

– I starten av mai hadde jeg et totalt nervesammenbrudd. Jeg har flere ganger vært så langt nede at jeg har vurdert å avslutte karrieren, sa Kowalczyk i et intervju med avisen Gazeta.

Den polske skistjernen har vært blant de mestvinnende jentene i langrennssporet, men i det private har hun slitt tungt.

– I mange måneder var den eneste utsikten taket på hotellrommet. Privatlivet mitt er i oppløsning, og det eneste som er igjen, er sport. Derfor har jeg bestemt meg for å fortsette som langrennsløper, sa hun.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere