RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KUNNE JUBLE: Mats Zuccarello og lagkamerat Derick Brassard jubler for sistnevntes avgjørende scoring i overtiden.
KUNNE JUBLE: Mats Zuccarello og lagkamerat Derick Brassard jubler for sistnevntes avgjørende scoring i overtiden. Foto: Charles Leclaire (/ Reuters / NTB scanpix)

Kruttsterk overtidsseier for Zucca og Rangers

Sist oppdatert:
Vant borte mot Pittsburgh Penguins.

PITTSBURGH PENGUINS - NY RANGERS 2-3 (e.e.o):

Mats Zuccarello Aasen kunne juble for en svært viktig borteseier i den første kampen i sluttspillserien mot Pittsburgh Penguins i NHL fredag kveld.

Rangers vant til slutt 3-2 etter at Zuccarellos rekkekamerat Derick Brassard satte inn vinnermålet 3.06 ut i første overtidsperiode.

New York Rangers tok føringen i kampen allerede drøyt fem minutter ut i oppgjøret da Benoit Pouliots håndleddsskudd fant veien bak Marc-Andre Fleury i vertenes mål. Tre minutter før første pause doblet Brad Richards ledelsen for gjestene.

Rangers-trener Alain Vigneault skrøt av rekka med Zuccarello og målscorerne Brassard og Pouliot.

- Siden jul har de sannsynligvis vært den jevneste rekka. De har en veldig god kjemi, de leser og støtter hverandre godt. Igjen i kveld var de gode med pucken og sterke i presset, sier den canadiske treneren.

- Fortjente seieren

Pittsburgh var ikke uventet lite fornøyd med åpningen på sluttspillserien mot Zuccarello og co. og la et voldsomt trykk på gjestene i midtperioden. Og hjemmelaget fikk betalt. Lee Stempniak reduserte til 1-2 sju minutter ut i perioden, og James Neal sørget for balanse i regnskapet seks minutter senere.

Flere mål ble det ikke i den ordinære spilletiden, men bare tre minutter ut i overtiden kunne altså underdogene fra New York juble for seieren.

- Vi spilte bra mot Philadelphia og i kveld fortjente vi virkelig seieren, fastslår Benoit Pouliot.

(Artikkelen fortsetter under videoen)


Sultne på mer

Zuccarello var på isen i 15 minutter og 48 sekunder. Han var på isen da Rangers sikret seieren, men hadde ikke assist på scoringen. Nordmannen fikk 1 i pluss-/minusstatistikken og hadde også ett skudd på mål i kampen.

Neste kamp i best av sju-serien spilles også i Consol Energy Center i Pittsburgh på søndag. Deretter flytter lagene seg til to kamper i Rangers' hjemmebane Madison Square Garden i New York.

- Vi er sultne på flere seirer. Det er bra for selvtilliten vår å vise at vi klarer å slå disse karene, sier matchvinneren Derick Brassard. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere