RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
AVLYST: Anders Bardal og Norge får ikke sjansen til å ta medalje i lagkonkurransen.
AVLYST: Anders Bardal og Norge får ikke sjansen til å ta medalje i lagkonkurransen. Foto: David W Cerny (Reuters / NTB scanpix)

Lagkonkurransen i skiflyting avlyst

Kraftig vind ødelegger.

Søndagens lagkonkurranse i skiflygings-VM ble avlyst på grunn av kraftig vind som gjorde det umulig å hoppe i gigantbakken i Harrachov.

Det individuelle rennet ble avgjort med bare de to omgangene som ble avviklet fredag, etter at vinden satte stopp for hopping lørdag. Søndag var det enda mer vind i Harrachov, og det var aldri aktuelt å sende hoppere utfor.

Anders Bardal tok individuelt VM-sølv bak tyskeren Severin Freund, men det norske laget med Anders Fannemel, Rune Velta, Bjørn Einar Romøren og Bardal fikk ikke sjansen til å følge opp de sterke norske tradisjonene i lagkonkurransen de siste ti årene.

Det er blitt to norske gull, en sølv og en bronse i de fem lagkonkurransene som er gjennomført siden 2004. Bare i Vikersund for to år siden ble Norge uten medalje. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere