RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lindsey Vonn tilbake på pallen

TILBAKE FOR FULLT: Lindsey Vonn kjørte inn til pallplass i Lake Louise.
TILBAKE FOR FULLT: Lindsey Vonn kjørte inn til pallplass i Lake Louise. Foto: Jeff Mcintosh (Ap / NTB scanpix)
Mens Ragnhild Mowinckel ble beste norske i helgens super-G.

Lotte Smiseth Sejersted fikk det ikke til å stemme i søndagens super-G. Den norske jenta havnet over to sekunder bak vinneren Lara Gut. Ragnhild Mowinckel ble best av de norske på 21.-plass.

Sejersted fikk en dårlig start på rennet og havnet bak fra starten av. Hun kjørte bedre nedover mot mål, men det var ikke nok til å blande seg inn i toppen. 23-åringen endte på 27.-plass.

Ragnhild Mowinckel hadde en litt bedre dag enn sin lagvenninne. Hun kjørte inn til 21.-plass, 1,84 bak vinneren.

Lindsey Vonn var nær ved å ta en ny seier i comebackhelgen i verdenscupen, men klarte ikke å hamle opp med sveitsiske Lara Gut. Hun tok en suveren seier med 0,37 sekund foran Vonn. Alpinstjernen Tina Maze endte på 3.-plass, 0,81 bak.

- Det Lindsey gjorde var fenomenalt. Jeg vet hvordan det er å feire din første seier etter å ha vært skadd lenge, men jeg er også veldig stolt av å ha slått henne i hennes favoritt-terreng, sa Gut.

Gut slo dermed tilbake fra den skuffende utforen hun presterte fredag og lørdag. Da endte hun kun på 11.- og 15.-plass. (©NTB)

PALLEN: Lindsey Vonn (til venstre) og Tina Maze (til høyre) på hver sin side av vinneren, Lara Gut fra Sveits.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere