*Nettavisen* Sport.

Løsning i dansk fotballkonflikt

KONFLIKTEN ER LØST: Det danske fotballforbundet (DBU) og spillerforeningen har blitt enig om en ny avtale for de danske landslagsspillerne. Det gir landslagstrener Morten Olsen grunn til å smile. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Avtalen presenteres lørdag ettermiddag.

Det danske fotballforbundet (DBU) og spillerforeningen er blitt enige om en avtale etter at konflikten mellom dem låste seg forrige helg.

Partene har vært uenige i lang tid om avtaler knyttet til landslagsspill for de danske fotballandslagene. Først var det uenighet rundt kollektive og individuelle avtaler, før forhandlingene gikk i stå grunnet penger.

Lørdag melder Ritzau at DBU og spillerforeningen skal ha landet en avtale, som presenteres på en pressekonferanse lørdag ettermiddag.

Det danske A-landslaget for menn spiller kommende uke treningskamper mot USA og Frankrike. Landslagstrener Morten Olsen tok nylig ut troppen, men da var det usikkert om spillerne vil møte opp eller ikke. Spillerforeningen ga hver enkelt spiller muligheten til å avgjøre om de vil møte opp til samling eller ikke. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag