RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lundqvist snart tilbake på trening

Henrik Lundqvist er snart tilbake på isen for New York Rangers.
Henrik Lundqvist er snart tilbake på isen for New York Rangers. Foto: Andrew H. Walker (Afp)
Mats Zuccarello og lagkameratene i New York Rangers kan fredag ønske målvakt Henrik Lundqvist velkommen tilbake på trening.

Mats Zuccarello og lagkameratene i New York Rangers kan fredag ønske målvakt Henrik Lundqvist velkommen tilbake på trening.

Den svenske sisteskansen, som har imponert for Rangers i flere sesonger, ble truffet av et skudd i halsen i februar. 33-åringen var heldig som unngikk en svært alvorlig skade.

Lundqvist har den siste tiden drevet forsiktig opptrening med klubbens helsepersonell, men tirsdag ble svensken erklært klar for trening igjen, melder Rangers på sin Twitter-konto.

- Etter å ha tatt røntgenbilder og konsultert med spesialister, har Henrik Lundqvist fått grønt lys til å gjenoppta treningen med laget, skriver klubben.

Hovedpersonen er glad for de gode nyhetene.

- Ett steg nærmere. Det har vært seks lange uker, ser fram til å trene med guttene, skrev han på sin Twitter-konto tirsdag.

Lundqvist må imidlertid vente til fredag med å innta isen med lagkameratene. Mats Zuccarello & co. har nemlig ingen trening onsdag i forkant av kampen mot Chicago Blackhawks, og torsdag har spillerne fått fri. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere