*Nettavisen* Sport.

Lundqvist storspilte for Rangers

STORSPILTE: Henrik Lundquist. Foto: Bruce Bennett (Afp)

Viktig seier for Mats Zuccarellos lag.

23.05.15 08:06

NEW YORK RANGERS - TAMPA BAY LIGHTNING 5-1:

Henrik Lundqvist vartet opp med glitrende keeperspill da New York Rangers slo Tampa Bay Lightning 5-1 natt til lørdag.

Rangers utlignet dermed til 2-2 når fire kamper er spilt mellom de to lagene. To seirer til vil sende Rangers til en ny Stanley Cup-finale.

Svenske Lundqvist stoppet 38 av 39 skudd og da Rick Nash puttet to, mens Chris Kreider, Keith Yandle og Martin St. Louis scoret ett hver, kunne Zuccarellos lagkamerater juble.

Rangers-målvakten hadde sluppet inn 12 mål på 66 skudd i løpet av de to foregående kampene. Dermed føltes det nok ekstra godt å slå tilbake natt til lørdag.

- Man føler seg ikke bra etter to tap og mange baklengsmål. Man går rundt og tenker mye. Det føles bra å levere en kamp som i dag, men det hjelper helt klart å ha folk rundt deg, som støtter deg og gir deg råd. Det betyr mye for meg, spesielt når du er under press, sier Lundqvist ifølge NHL.com.

Rangers skal spille to av de siste tre kampene hjemme og har på den måten en stor fordel. Tampa Bay-stjernen Steven Stamkos har imidlertid ikke gitt opp på noen som helst måte.

- Man vet aldri hva som kommer til å skje. Når alt kommer til alt, om det blir 10-1 eller 1-0, så er stillingen nå 2-2 sammenlagt, og vi er nødt til å vinne en bortekamp, sier Stamkos.

I den andre semifinalen leder Anaheim Duck 2-1 mot Chicago Blackhawks før nattens møte i Chicago.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.