RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mäkäräinen Finlands mest populære idrettsutøver

POPULÆR: Skiskytteren Kaisa Mäkäräinen er Finlands mest populære idrettsutøver. Hennes popularitet kan stige ytterligere om hun gjør det bra i VM på hjemmebane.
POPULÆR: Skiskytteren Kaisa Mäkäräinen er Finlands mest populære idrettsutøver. Hennes popularitet kan stige ytterligere om hun gjør det bra i VM på hjemmebane. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nå skal hun kjempe om VM-gull på hjemmebane.

Ishockey er Finlands mest populære idrett både blant publikum og sponsorer. Derimot er skiskytteren Kaisa Mäkäräinen mest populær av enkeltutøverne.

Det viser en undersøkelse utført for sponsor- og kommunikasjonsselskapet Sponsor Insight.

Mäkäräinens framgang har ført skiskyting opp fra sjuende- til fjerdeplass blant Finlands mest populære idretter. Ishockey, friidrett og langrenn topper, mens formel 1 er på femteplass.

Den mannlige befolkningen er mest interessert i ishockey, friidrett og formel 1. Ishockey topper også blant kvinnene, foran friidrett og langrenn.

Totalt 60 ulike idretter var med i undersøkelsen. Torsdag starter VM i skiskyting i Kontiolahti, og Mäkäräinen er en av de store favorittene til gullene i kvinnenes konkurranser. (©NTB)

LES OGSÅ:Dette er programmet under skiskytter-VM

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere