RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mari Eide falt for tredje gang på rad: - Orker ikke engang å gråte nå


BRUTAL UKE: Mari Eide har hatt en brutal uke. Søndag falt hun for tredje gang på like mange konkurranser. Bildet er fra Tour de Ski tidligere i januar.
BRUTAL UKE: Mari Eide har hatt en brutal uke. Søndag falt hun for tredje gang på like mange konkurranser. Bildet er fra Tour de Ski tidligere i januar. Foto: Terje Pedersen (NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Marerittet for Mari Eide vil ingen ende ta.

Torsdag falt Mari Eide under NM-sprinten i Gåsbu, og lørdag falt hun under kvartfinalen i sprinten i Dresden i Tyskland.

Søndag gjentok marerittet seg, for tredje gang på like mange konkurranser, på lagsprinten samme sted. I veksling med lagvenninnen Tiril Udnes Weng falt de to på en klønete måte, og dermed var mulighetene til å kvalifisere seg til finalen ute.

- Bare pinlig

Stort bedre gikk det ikke med det norske andrelaget, med Amalie Håkonsen Ous og Lotta Udnes Weng. Også der ble det fall i semifinalen. De to lagene endte på henholdsvis åttende- og niendeplass i deres heat.

- Det var min feil. Jeg kom for nær Tiril i vekslingen og dro med meg henne i fallet, sier Mari Eide til Aftonbladet etter det tredje uhellet denne uken.

- Det er helt utrolig, jeg har ramlet i tre løp på en uke. Nå orker jeg ikke engang å gråte. Det er bare pinlig, sier langrennsløperen.

Gutta skuffet

Også Amalie Håkonsen Ous måtte tåle å smake på snøen på sin etappe.

- Det var min feil. Det er pinlig, sier hun, og rister på hodet over at begge de norske lagene falt i semifinalen.

- Det er nesten komisk, sier hun.

På herresiden kom det norske førstelaget, med Kasper Stadaas og Johannes Høsflot Klæbo, til finalen, der det endte med femteplass for de norske guttene. Italia vant finalen foran Sverige.

Har du sett denne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere