Martinsen får fornyet tillit i Avalanche

FORNYET TILLIT: Andreas Martinsen får en ny sjanse til å vise seg frem for sjefene i Colorado Avalanche natt til torsdag, norsk tid.

FORNYET TILLIT: Andreas Martinsen får en ny sjanse til å vise seg frem for sjefene i Colorado Avalanche natt til torsdag, norsk tid. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Andreas Martinsen flyttes opp fra tredje- til andrerekka i Colorado Avalanche.

Den norske landslagsspilleren Andreas Martinsen gjorde sakene sine såpass bra i den første treningskampen mot Anaheim Ducks, at Colorado Avalanche-manager Patrick Roy ønsker å se ham i aksjon minst én treningskamp til.

Natt til torsdag skal Martinsen spille sin andre treningskamp for Denver-laget, denne gangen mot Calgary Flames, og nå er han flyttet opp til andrerekka.

Gleder seg
- Det skal bli gøy å få prøve seg igjen. Jeg hadde en bra kamp sist, så det gjelder å ha en bra kamp igjen, sier Martinsen til Nettavisen.

Den storvokste hockeyspilleren har akkurat fått i seg frokost når Nettavisen prater med ham, og han er på vei til hallen for å gjennomføre en morgenøkt.

Mot Ducks noterte 25-åringen seg for en målgivende pasning, og under nattens kamp er det gode muligheter for å gjenta det.

Han er nemlig flyttet opp fra tredje- til andrerekka, og skal spille sammen med Nathan MacKinnon og Mikhail Grigorenko.

MacKinnon er en spiller som blir satset på i Avalanche, men Martinsen tror ikke det betyr noe særlig for hans egne muligheter fremover i klubben at han får prøve seg med stjerneskuddet.

- Jeg prøver å ikke tenke så mye på det der. Det kan bety så mye rart, men jeg er bare fornøyd med at jeg får en mulighet til så jeg kan vise meg frem igjen. Det blir veldig spennende, forklarer Martinsen.

Håper på mer istid
Mot Ducks fikk nordmannen drøyt elleve minutter med istid, og han håper han får mer tid på isen mot Flames.

- Ja, det hadde vært gøy, det. Det er vel en sånn type rolle, som jeg hadde i forrige kamp, som de sikkert har tenkt seg at jeg skal ha, som spiller åtte til tolv minutter hver kamp. Jeg klager ikke på det heller, jeg, sier han lattermildt.

Fremdeles har han ikke fått særlig med tilbakemeldinger fra manager Roy, noe han naturligvis håper vedvarer en god stund til.

- Like greit å ikke høre noe, for får man høre noe, så er det som regel ikke bra.

- Vi får håpe han holder seg unna deg?

- Ja, vi får satse på det, sier han smilende.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.